ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η οικογενειακή μας επιχείρηση ξεκίνησε το 1997, όταν ο Χρήστος και ο Ηλίας Παπαδόπουλος, πατέρας και γιος, ξεκίνησαν σιγά σιγά την ενασχόλησή τους με τον μαγικό κόσμο των μελισσών.

Από τότε ταξιδεύουμε μαζί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας για να πάρουμε μέλι από διάφορες ανθοφορίες. Βόρεια Εύβοια, Ορεινή Ναυπακτία, Βυτίνα όπως και πολλές περιοχές της Ηλείας είναι μερικοί από τους προορισμούς μας.

Τα μελισσοκομικά μας προϊόντα (μέλι, γύρη, βασιλικός πολτός, κεραλοιφές, βάμμα πρόπολης) φτάνουν σε εσάς κυρίως μέσω των λαϊκών αγορών που δραστηριοποιούμαστε σε Αθήνα, Κόρινθο και Πάτρα. Όλοι οι πελάτες μας είναι πολύ ευχαριστημένοι λόγω της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας. Σε εμάς θα βρείτε αγνό ελληνικό ανεπεξέργαστο μέλι, νωπή γύρη, γνήσιο βασιλικό πολτό, σπιτικές κεραλοιφές κ.α.

 

Μέλι Παπαδοπούλου λογότυπο

Εντάσσοντας όλα τα παραπάνω προϊόντα στη διατροφή σας κάνετε ένα δώρο υγείας σε εσάς και την οικογένειά σας. Κάντε αυτό το δώρο στα παιδιά σας.

ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

  1. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
    Θεωρούμε πώς αποτελεί ευθύνη μας να σας παρέχουμε ανεπεξέργαστα προϊόντα που συμπεριλαμβάνουμε εμείς οι ίδιοι στη διατροφή μας. Μας ενδιαφέρει τα μελισσοκομικά προϊόντα που δίνουμε στα παιδιά μας να τα δίνουμε και σε εσάς. Μπορείτε, λοιπόν, να είστε σίγουροι ότι υποστηρίζοντας την ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, περιλαμβάνετε στη διατροφή σας αγνά, ελληνικά προϊόντα όπως ακριβώς βγαίνουν από την κυψέλη.
  2. ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ
    Είναι υποχρέωσή μας, εφόσον επιλέγετε το μέλι μας, τη γύρη, το βασιλικό πολτό μας, κλπ να σας κάνουμε να νιώθετε ότι βγαίνετε κερδισμένοι στην προσπάθειά σας να διατηρείτε ένα καλό επίπεδο υγείας. Σας υποδεχόμαστε πάντα με χαμόγελο στους πάγκους μας στην Αθήνα, στην Κόρινθο και στην Πάτρα.
  3. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
    Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στη μελισσοκομία κερδίζουμε συνεχώς όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχαριστούμε για αυτό. Πιστεύουμε ότι η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο για να συνεχίσετε να προτιμάτε τα προϊόντα μας. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο ώστε να έχετε στο σπίτι σας κορυφαία μελισσοκομικά προϊόντα!

Ευχαριστούμε θερμά!

Η ενασχόλησή μας με την μελισσοκομία κρατάει πάνω από 20 χρόνια. Έχουμε συμπεράνει ότι κάποια πράγματα είναι πολύ σημαντικά ώστε να μένει ο πελάτης ευχαριστημένος και να δημιουργείται προσωπική σχέση με τον καθένα.