μέλι με ετικέτα

Μέλι με ετικέτα

Όταν, υπό κανονικές συνθήκες, λειτουργούσαν τα καφενεία, τα καφέ και άλλες αγορές, μπορούσες να δεις πλανόδιους να περνούν και να πουλούν μέλι. Όμως πόσες φορές οι πλανόδιοι πωλούν Μέλι με ετικέτα;

Οι τιμές του μελιού τους πολύ χαμηλές – όπως και η ποιότητά του. Ασφαλώς, ένας πολίτης που δεν είναι επαρκώς ενημερωμένος μπορεί να πιστεύει ότι πρόκειται για καταπληκτική ευκαιρία. Όμως το καθετί για να παραχθεί έχει κάποιο κόστος.

Ας μην γελιόμαστε.

Το καθετί για να παραχθεί έχει κάποιο κόστος.

Και αν ασκείς νομαδική μελισσοκομία, δηλαδή αν μετακινείς τα μελίσσια σου σε διαφορετικές περιοχές, τα κόστη είναι υψηλότερα. Όμως, αυτό έχει ως αποτέλεσμα και περισσότερες ποικιλίες μελιού.

Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει πάνω και πέρα από όλα είναι η ποιότητα της τροφής. Και επειδή ειδικά στο μέλι υπάρχει πολλή νοθεία είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε και να έχουμε εμπιστοσύνη στον παραγωγό μας.

Να αγοράζετε μέλι μόνο από παραγωγό που εμπορεύεται Μέλι με ετικέτα στο βάζο. Με την επωνυμία του, τον κωδικό του, την περιοχή παραγωγής και τα στοιχεία του.

Η τεχνολογία Τώρα πια μας δίνει τη δυνατότητα με μία απλή αναζήτηση να μπορέσουμε να διασταυρώσουμε τα στοιχεία πού υπάρχουν πάνω σε μία ετικέτα ενός προϊόντος. Μπορούμε λοιπόν ακόμη και από το κινητό μας να googlάρουμε τα στοιχεία που βλέπουμε. Συνήθως μία απλή αναζήτηση θα μας δείξει ξεκάθαρα εάν αυτό το μέλι που κρατάμε στα χέρια μας προέρχεται από πραγματικό παραγωγό ή έχει παραχθεί με αμφίβολης αξιοπιστίας μεθόδους.

Μέλι με ετικέτα και στοιχεία παραγωγού

Η υγεία είναι πολύτιμο αγαθό.

Επομένως, δίνουμε στα παιδιά μας μέλι ανεπεξέργαστο που θα τα ωφελήσει σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Ετικέτα

Η εταιρία μας μετά την πολυετή ενασχόληση στον χώρο της μελισσοκομίας έχει εξασφαλίσει για εσάς άριστης ποιότητας μέλι στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Επίσης πάντοτε προσφέρουμε Μέλι με ετικέτα στην οποία αναγράφονται όλα τα στοιχεία παραγωγής σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Επικοινωνήστε μαζί μας και Θα χαρούμε να σας παραδώσουμε όποιο είδος μελιού ή άλλου μελισσοκομικού προϊόντος, στον χώρο σας.

Αφήστε μας ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.