Ανόθευτο μέλι

Ανόθευτο μέλι

Δεν είναι λίγες οι φορές που έρχεται κάποιος υποψήφιος πελάτης και λέει: “Ξέρω από μέλι, φίλε μου! Ξέρεις πόσο μέλι καταναλώνω κάθε μήνα;” στην προσπάθειά του να δείξει ότι ξέρει από ανόθευτο μέλι.
Αν και είναι αξιέπαινος ένας τέτοιος άνθρωπος, διότι έχει τη σωστή νοοτροπία, εφόσον περιλαμβάνει στη διατροφή του το μέλι, ωστόσο είναι άραγε αρκετό να θεωρεί κάποιος ότι γνωρίζει από μέλι επειδή καταναλώνει αρκετή ποσότητα;

Μερικοί θεωρούν ότι το μέλι είναι γνήσιο και ανόθευτο όταν είναι ρευστό. Άλλο πιστεύουν ότι είναι αγνό και ανεπεξέργαστο όταν είναι παχύρευστο. Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν αποδεικνύουν από μόνα τους ότι το αυτό που αγοράσαμε είναι Ανόθευτο Μέλι.

Στην πραγματικότητα, ο παραγωγός που μας το πούλησε και μόνο αυτός γνωρίζει αν είναι Ανόθευτο μέλι αυτό που μας πουλά και κατα πόσο ποιοτικό και ωφέλιμο είναι το προϊόν του.

Επομένως, αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι να έχουμε αποκτήσει σχέση εμπιστοσύνης με τον παραγωγό μελιού. Να είναι δικός μας άνθρωπος. Να είναι ειλικρινής και να μπορεί να σε κοιτάει στα μάτια.

Ανόθευτο Μέλι
Μελισσοκομικές Κυψέλες απο την Μέλι Παπαδοπούλου

Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι μέρα με τη μέρα εδώ και πολλά χρόνια, αυξάνεται ο αριθμός των καταναλωτών των μελισσοκομικών μας προϊόντων.
Επειδή αντιλαμβάνονται ότι τα ίδια προϊόντα, το ίδιο μέλι, την ίδια γύρη, τον ίδιο βασιλικό πολτό που τους δύο δίνουμε, καταναλώνουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Στηρίζουμε, λοιπόν, το Μέλι Παπαδοπούλου.

Ανόθευτο μέλι

Ένα σχόλιο

Αφήστε μας ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.