Σε ορατό σημείο της συσκευασίας, με ευδιάκριτα, ευανάγνωστα, ανεξίτηλα και στην ελληνική γλώσσα γράμματα, προσέχουμε να αναγράφονται τα παρακάτω:
1) Η ονομασία: «μέλι». Επιπλέον, να αναφέρει ότι είναι ελληνικό και την ποικιλία του, δηλαδή θυμαρίσιο, πεύκου, ελάτου κλπ.
2) Η περιοχή προέλευσης, π.χ. για το μέλι Παπαδοπούλου, Βάλμη Ηλείας.
3) Το ονοματεπώνυμο του παραγωγού και ίσως και κάποια στοιχεία. επικοινωνίας.
4) Το βάρος σε gr.
5) Η χρονολογία ελάχιστης διατηρησιμότητας είτε με την ένδειξη «ανάλωση κατά προτίμηση πριν από ….» όταν αναφέρεται η ακριβής ημερομηνία είτε «ανάλωση κατά προτίμηση πριν από το τέλος…» στις περιπτώσεις που αναφέρεται ο μήνας και το έτος ή μόνο το έτος.
Αφήστε μας ένα σχόλιο